Hlasujte prosím za náš projekt OZ SAMARIA “Komunita bez odpadu”, s ktorým chceme zlepšiť životné prostredie.
Hlasovať môžete  online a prostredníctvom SMS. Hlasovanie je možné od 10.5.2019 a bude trvať do polnoci 23. mája. Zaslanie SMS je bezplatné ! Hlasovať môže iba obyvateľ Trnavského samosprávneho kraja 15+.
K hlasovaniu sa dostanete cez stránku www.tvorimekraj.sk.
Na úvodnom obrázku bude odklik na hlasovanie. Otvorí sa Vám nová stránka. Tu kliknete na “Hlasovanie” prípadne je možné kliknúť na mapku. Získate prístup k všetkým projektom v celom kraji. Aby sa Váš hlas pripočítal, je nutné vybrať minimálne tri projekty (v rámci celého kraja). Projekty sa Vám budú ukladať do “košíka”, ktorý Vám bude neustále na očiach, môžete ich tam pridávať aj odoberať. Ak si vyberiete finálnych 3 a viac projektov, kliknete na tlačidlo “Hlasovať”. Otvorí sa Vám formulár, ktorý je treba vyplniť (veľmi krátky a jednoduchý, ktorý Vám zaberie pár sekúnd) a tiež doňho zadáte svoje telefónne číslo, na ktoré Vám príde overovací kód. Po zadaní kódu do formulára kliknete na tlačidlo “Poslať” a Vaše hlasy sa pripočítajú. Pravidlá hlasovania nájdete aj priamo na stránke.
 Po tom, ako odošlete formulár sa Vaše telefónne číslo zablokuje (hlasovať je možné iba raz). Počty hlasov budú po celú dobu hlasovania zverejnené.